چکیده: (12593 مشاهده)
مقدمه: مسمومیت با هیستامین به طور مستقیم در ارتباط با نگهداری نامناسب غذاها میباشد. دی آمین اکسیداز، دآمیناسیون اکسیداتیو هیستامین و آمینهای بیوژنیک دیگر مانند کاداورین و پوترسین را کاتالیز میکند. دیآمین اکسیدازهای گیاهی پراکندگی زیادی در خانواده لگومینه مانند نخود، خلر و ماش دارند. به این دلیل، این مطالعه انجام گرفت تا خالصسازی و خواص کینتیکی آنزیم هیستامیناز از جوانههای خلر آزمایش گردد.
بحث و نتیجهگیری: در مجموع آنزیم هیستامیناز گیاهی به عنوان یک آنزیم جدید در پیشگیری از مسمومیت با هیستامین امیدوار کننده است
یافتهها: فعالیت ویژه آنزیم نهایی خالص شده برای سوبسترای هیستامین 50 واحد در میلیگرم پروتئین یادداشت شد و خواص کینتیکی آنزیم (05/3=Vmax ، 5/2=Km) و هموژنوسیتی آنزیم خالص شده بوسیله SDS-PAGE در ناحیه 72 کیلو دالتون نشان داده شد.
مواد و روشها: خالصسازی آنزیم بوسیله روش انجام شده فدریکو و همکاران با یکسری تغییرات بود. به طور کوتاه، با استفاده از رسوب دادن بوسیله سولفات آمونیوم، دیالیز علیه بافر پتاسیم 50 میلی مولار 7pH= به مدت 18 ساعت، تغلیظ بوسیله کیسههای دیالیز بر روی پلی اتیلن گلیکول، گذاشتن روی ستون DEAE-52 سفادکس که قبلاً با بافر فسفات پتاسیم 15 میلی مولار و 5/5pH= به تعادل رسیده بود حاوی یک میکرومول CuCl2 و در نهایت آنزیم با افزایش شیب نمک در M 2/0 خارج گردید. هموژنوسیته آنزیم بوسیله تکنیک SDS-PAGE در هر مرحله تائید شد و فعالیت دیآمین اکسیداز بوسیله اسپکتروفتومتر مشخص گردید.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
دریافت: 1391/4/31 | پذیرش: 1400/4/1 | انتشار: 1391/4/25