جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای صارمیان

مهناز صمدبیک، مرضیه صارمیان، حشمت اله اسدی، علی گراوند،
دوره ۱۹، شماره ۴ - ( ۷-۱۳۹۶ )
چکیده

مقدمه: باتوجه به اهمیت تحلیل محتوایی و استنادی مجلات در شناخت کیفیت علمی مجلات، هدف از مطالعه حاضر تحلیل محتوایی و استنادی مجله علمی-پژوهشی یافته دانشگاه علوم پزشکی لرستان طی سال­ های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴ بوده است.
مواد و روش‌ها: این پژوهش یک مطالعه طولی گذشته نگر است که در سال ۱۳۹۵ انجام شد، مقالات منتشر شده در بین سال­های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴ مورد بررسی قرار گرفتند. داده­ها با استفاده از یک چک لیست محقق ساخته  جمع ­آوری و با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و آمار توصیفی، تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ­ها: یافته­ ها نشان داد که ۸/۹۵ درصد از مقالات چاپ شده به صورت اصیل بوده­اند و بیشترین وابستگی سازمانی نویسندگان مسئول، مربوط به دانشگاه علوم پزشکی لرستان (۸/۵۳ درصد) بوده است. در طی پنج سال اخیر ۲۶۲ مقاله در مجله یافته چاپ شده است. نیمه عمر منابع ۳۸/۸ سال بوده و بیشترین شماره در سال ­های ۹۱ و ۹۲ چاپ شده ­اند.
بحث و نتیجه ­گیری: با توجه به نتایج بدست آمده از پژوهش حاضر پیشنهاد می­شود که مسئولین مجله در جهت برقراری تعادل در وابستگی سازمانی مقالات منتشر شده، اقدامات لازم را به عمل آورند. همچنین با تعیین محدودیت ­هایی، نویسندگان را به استفاده از منابع جدیدتر ترغیب نمایند.


مهناز صمدبیک، فاطمه ولی زاده کاکاوندی، نوید نوری، مرضیه صارمیان، مهدی بیرجندی،
دوره ۲۰، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۷ )
چکیده

مقدمه: تلفن همراه علاوه بر داشتن کاربردهای گسترده می‌تواند موجب بروز برخی پیامدهای نامناسب شود. با توجه به رواج روزافزون استفاده از این فناوری در دانشجویان، پژوهش حاضر با هدف تعیین سطح وابستگی به تلفن همراه و ارتباط آن با ویژگی­ های تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان انجام شد.
مواد و روش ­ها: این مطالعه توصیفی تحلیلی در جامعه دانشجویان دانشکده­ های پیراپزشکی، بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در نیمسال اول تحصیلی ۹۵-۹۴ انجام شد. روش نمونه­ گیری تصادفی طبقه ­ای بود. داده ­ها با استفاده از پرسشنامه وابستگی به تلفن همراه (CPDQ) جمع ­آوری شد که ویژگی­ های روانسنجی آن مورد تأیید قرار گرفته بود. تحلیل داده­ ها با نرم‌افزار SPSS و آزمون­ های آماری t مستقل، ضریب همبستگی پیرسون، آنالیز واریانس و آزمون تعقیبی دانکن انجام شد.
یافته ­ها: میانگین نمره وابستگی به تلفن همراه در دانشجویان ۰۸/۸ ± ۶۱/۴۰ و در سطح متوسط بود. یافته ­های حاصل از پژوهش نشان داد که ۷/۲۴ درصد از شرکت‌ کنندگان در مطالعه وابستگی خفیف، ۳/۵۱ درصد وابستگی متوسط و ۲۴ درصد وابستگی شدید به تلفن همراه داشتند. همچنین، بین نمره وابستگی به تلفن همراه و معدل نیمسال قبل (۰۳/۰=, P۱۹/۰-=r)   و معدل کل (۰۰۶/۰=, P۲/۰-=r) رابطه معکوس معناداری وجود داشت.
بحث و نتیجه­ گیری: یافته ­های مطالعه نشان داد که وابستگی به تلفن همراه موجب کاهش موفقیت تحصیلی می‌شود. با توجه به گسترش روزافزون استفاده از تلفن همراه در بین دانشجویان، انجام برنامه ­ریزی و کنترل­ های لازم برای جلوگیری از پیامدهای منفی آن ضروری است.

 



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به یافته می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Yafteh

Designed & Developed by : Yektaweb