جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای واژینیت

فاطمه جنانی، دکتر سهیلا اکبری، دکتر بهرام دلفان، طاهره طولابی، فرزاد ابراهیم زاده، معصومه معتمدی،
دوره ۱۳، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۰ )
چکیده

واژینیت کاندیدایی یکی از رایج‌ترین مشکلات زنان است و سالانه بیش از ۱۰ میلیون زن بدین علت مورد مشاوره و درمان قرار می‌گیرند .به طور شایع داروهای موضعی از جمله گروه آزول در درمان این بیماری به کار گرفته می‌شود،که در مواردی استفاده از این داروها موجب بروز عوارض جانبی و عود مکرر عفونت واژینال می‌گردد.اخیراًً گزارش‌های متعددی در مورد اثرات ضدقارچی و ضدمیکروبی گیاه مورت ارائه شده است.این پژوهش باهدف تعیین اثرکرم واژینال مورت و مقایسه آن با کرم واژینال کلوتریمازول در بیماران مبتلا به واژینیت کاندیدایی انجام شد . مواد و روش‌ها: در این کارآزمایی بالینی دوسوکور تصادفی ۸۰ زن غیرباردار در دو گروه دریافت‌کننده کرم واژینال مورت وکرم واژینال کلوتریمازول قرار گرفتند .علائم و نشانه‌های بالینی و آزمایشگاهی در ابتدای مطالعه و پس از درمان توسط پرسشنامه و فرم مشاهده ثبت گردید .درمان در هر دو گروه به مدت ۷ روز انجام شد .داده ها توسط آزمون مجذور کای ،تی تست ،من ویتنی، مک نمار و ویل کاکسون تجزیه و تحلیل گردید . بحث و نتیجه‌گیری: این مطالعه نشان داد اثرات درمانی کرم واژینال مورت نه تنها مشابه کرم کلوتریمازول می‌باشد بلکه در بهبود بعضی از علائم واژینیت کاندیدایی اثر بخشی بیشتری دارد . بنابر این استفاده از این فرآورده را می‌توان برای درمان عفونت کاندیدایی واژن پیشنهاد نمود. یافته‌ها: نتایج پژوهش اختلاف آماری معنی‌داری را در بهبود خارش دستگاه تناسلی و ترشح در گروه مورت نسبت به گروه کلوتریمازول نشان داد(۰۰۲/۰=p).نتایج مثبت کشت اول (یک هفته پس از درمان )در دو گروه مورت و کلوتریمازول (۵/۷درصددر برابر ۵/۱۷ درصد )و کشت دوم(یک ماه پس از درمان)(۱۵درصد در برابر ۶/۲۵ درصد )مشابه هم بودند واختلاف آماری معنی‌داری مشاهده نشد .
شایسته بنائیان بروجنی، غلامرضا مبینی، محمود رفیعیان کوپائی، مریم راستی بروجنی، منیژه سرشتی، مجید ولیدی،
دوره ۱۷، شماره ۱ - ( ۲-۱۳۹۴ )
چکیده

مقدمه: شایع ترین عامل واژینیت در زنان کاندیدا آلبیکانس بوده و کلوتریمازول درمان انتخابی آن می باشد. عوارض داروهای شیمیایی و مقاومت میکروارگانیسم‌ها نسبت به آنها از معضلات پزشکی بوده و استفاده از گیاهان دارویی یکی از راههای جایگزین به نظر می رسد. این مطالعه با هدف مقایسه تأثیر آزمایشگاهی عصاره گیاه مریم گلی و کلوتریمازول بر روی کاندیدا آلبیکانس جدا شده از واژن زنان مبتلا به واژینیت کاندیدائی انجام شد. بحث و نتیجه‌گیری: عصاره مریم گلی رشد کاندیدا آلبیکانس را مهار می نماید و ممکن است در درمان واژینیت ناشی از این قارچ موثر باشد. یافته‌ها: عصاره مریم گلی رشد کاندیدا آلبیکانس را مهار نمود. میانگین غلظت کلوتریمازول برای ۵۰% MIC،µg/ml ۵۵/۰± ۶۵/۰ و برای ۹۰% MIC، µg/ml۵۹/۳±۸/۴ بود. میانگین غلظت مریم گلی برای ۵۰% MIC،mg/ml ۲/۲۴±۰۴/۲۴ و برای۹۰% MIC، mg/ml۴/۲۸± ۲/۵۶ به دست آمد. مریم گلی رشد سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس PTCC۵۰۲۷را با غلظت mg/ml۲۵/۱ و mg/ml ۲۰ به ترتیب به میزان ۵۰% و ۹۰% مهار نمود. مواد و روش‌ها: از۱۰۰ نفر زن مبتلا به واژینیت کاندیدایی، نمونه ای از ترشحات واژن در لوله آزمایش حاوی یک سی سی سرم فیزیولوژی گرفته شد. پس از انجام مراحل کشت، ۲۴ نمونه ایزوله کاندیدا آلبیکانس شناسایی و وارد مطالعه شد. سپس این ایزوله ها در محیط سابورو حاوی کلوتریمازول یا عصاره مریم گلی کشت و ۹۰% و ۵۰% MIC تعیین گردید.


نوشین میررضایی، محمد دخیلی، شهین مهرپور،
دوره ۱۹، شماره ۲ - ( ۷-۱۳۹۶ )
چکیده

مقدمه: افزایش مقاومت باکتری‌ها به عوامل ضد باکتری یکی از مشکلات مهم در پزشکی است. گیاهان دارویی در طب سنتی و منابع غنی گیاهی در دسترس، عاملی برای بررسی دقیقتر داروهای گیاهی بوده است. برخی از اسانسهای گیاهی از جمله گیاه سداب دارای اثرات ضد قارچ بوده و از آن می‌توان به‌عنوان عوامل ضد میکروب در درمان عفونتها استفاده کرد. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ضد قارچی اسانس حاصل از گیاه سداب انجام شد.
مواد و روش‌ها: در این مطالعه تجربی، گیاه سداب از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان قم جمعآوری شد. سپس اسانس و عصاره گیری شدند. قطر هاله مهاری و حداقل غلظت مهارکننده از رشد و حداقل غلظت کشندگی (MIC، MFC)، ۱۴۰ جدایه کاندیدا آلبیکنس از زنان مراجعه‌کننده به کلینیک زنان مورد مطالعه قرار گرفت.
یافته­ ها: میانگین هاله عدم رشد در روش دیسک دیفیوژن اسانس و عصاره اتانولی سداب در فصل بهار بر روی جدایه‌ها به ترتیب برابر با    mm ۵/۲±۷۱/۱۹ و mm ۹/۱±۱۹/۱۶ و در زمستان به ترتیب برابر با mm ۷/۳±۱۶/۲۱ و mm ۲/۲±۳۲/۱۸ بود.
نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، اسانس این گیاه بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر مهار کنندگی دارد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به یافته می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Yafteh

Designed & Developed by : Yektaweb