جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای امرائی

کورش امرائی، مریم مختاری مصیبی، کورش ساکی، لیلا فتحی،
دوره ۲۲، شماره ۲ - ( ۶-۱۳۹۹ )
چکیده

مقدمه: شیوع مشکلات روان­شناختی در بین بیماران سردرد میگرنی مزمن بسیار شایع است. این پژوهش با هدف بررسی رابطه ویژگی­ های شخصیت و ابعاد کمال­گرایی با شدت سردرد میگرنی انجام شد.
مواد و روش­ ها: روش پژوهش در مطالعه مقطعی از نوع همبستگی بود. تعداد ۱۶۸ نفراز مراجعان به متخصصین مغز و اعصاب شهر کرمان به عنوان نمونه به صورت در دسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری داده­ها از پرسش­نامه ویژگی­ های شخصیت، پرسش­نامه ابعادکمال­گرایی و پرسش­نامه شدت سردرد میگرنی استفاده شد و اطلاعات پرسش­نامه­ها با استفاده از روش تحلیل رگرسیون تحلیل گردید.
یافته­ ها: نتایج نشان داد که بین نوع شخصیت A و ابعادکمال­گرایی با سردرد میگرنی رابطه معناداری وجود دارد. نوع شخصیتی  Aو ابعادکمال­گرایی جامعه­ مدار وکمال­گراییخودمدار پیش ­بینی­کننده شدت سردرد میگرن هستند، اما کمال­گراییدیگرمدار پیش­بینی ­کننده سردرد میگرنی نیست.
بحث و نتیجه ­گیری: بر اساسیافته­ های این تحقیق، به ویژگی­ های شخصیتی به ویژه نوع A که با نوعی فشار و فوریت زمانی در فرد همراه هستند و کمال­گرا بودن بیماران میگرنی در برنامه­ های درمانی باید توجه گردد.


آرش امین، مرتضی امرائی، نصرالله مرادی فر،
دوره ۲۳، شماره ۰ - ( ویژه نامه ۱۴۰۰ )
چکیده

مقدمه: از شــیوع بیمــاری کرونــا و تبــدیل آن بــه پانــدمی دیرزمانی نمی گذرد. در گذر از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ تا کنون بررسی ها نشان می دهد که بیماری‌های همراه قلبی-عروقی در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شایع هستند و این بیماران در معرض خطر بیشتری برای عوارض و مرگ و میر قرار دارند؛ اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا بیماری‌های زمینه‌ای قلبی عروقی خطر جداگانه‌ای را مطرح می‌کنند و یا این که با عوامل دیگر به عنوان مثال سن و جنس دخیل هستند. هدف از مطالعه حاضر مروری بر بیماری‌های زمینه‌ای قلبی عروقی در طول بیماری ابتلا به بیماری کوید-۱۹ می باشد. برای این کار مقالات مروری و اصلی با استفاده از کلید واژگانی از جمله COVID-۱۹ ، Coronavirus،SARS-CoV-۲ ، Cardiovascular diseases، Myocarditis، Acute coronary syndromes، Heart failure، Ischemic heart disease از پایگا ه های داده ای PubMed ، Scopus ، Google Scholar،  Web of Scienceو دیگر پایگا ه های داده ای معتبر گردآوری شد. نتایج نشان داد که آسیب میوکارد در بیش از ۲۵ % از موارد بحرانی وجود دارد و در ۲ الگو ظاهر می‌شود: آسیب حاد میوکارد و اختلال عملکرد در زمان پرزنتاسیون و آسیب میوکارد که با تشدید شدت بیماری ایجاد می‌شود. استمرار داروهای مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتانسین و مهارکننده های گیرنده آنژیوتانسین بر اساس شواهد موجود در این زمان توصیه می‌شود. تعدادی از درمان‌های امیدوار کننده در دست بررسی است، اما کارآیی بالینی هیچ کدام تا به امروز به اثبات نرسیده است. مطالعه حاضر، بیانگر آن است که در زمان پاندمی کرونا می بایست توجه بیشتر به افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی شود و درمان های موثر و برای آنها براساس مطالعات جدید به کار گرفته شود.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به یافته می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Yafteh

Designed & Developed by : Yektaweb