جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای شعربافچی زاده

علیرضا جباری، فائزه زهابی، حسن جعفری، نسرین شعربافچی زاده،
دوره ۲۱، شماره ۳ - ( ۸-۱۳۹۸ )
چکیده

مقدمه: ارزیابی عملکرد به عنوان یک ابزار کنترلی همواره مورد توجه مدیران بوده است از این رو این مطالعه با هدف به کارگیری رویکرد کارت امتیازی متوازن جهت ارزیابی عملکرد مراکز آموزشی درمانی شهر خرم آباد قبل و بعد از طرح تحول نظام سلامت (۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ ) انجام گردید.
مواد و روش­ ها: این مطالعه توصیفی-مقایسه ای است که در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن انجام شد و جامعه آماری شامل کلیه مراکز آموزشی درمانی شهر خرم آباد می باشد و با استفاده از نرم افزار SPSS۲۲ عملکرد بیمارستان ها براساس ابعاد و شاخص های مورد مطالعه، مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ­ها: بین عملکرد مراکز آموزشی درمانی شهر خرم آباد در بعد مشتری مداری و فرآیندهای داخلی قبل و بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت تفاوت معنا داری وجود داشت (p<۰/۰۵) و در ابعاد رشد و یادگیری و مالی تفاوت معنا داری وجود نداشت (p>۰/۰۵).
بحث و نتیجه­ گیری:  نتایج پژوهش نشان داد که دو بعد از ابعاد کارت امتیازی متوازن پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در مراکز آموزشی درمانی شهر خرم آباد ارتقا یافته است .


نسرین شعربافچی زاده، گلرخ عتیقه چیان، بابک عبدالکریمی، الهه رحمتی،
دوره ۲۴، شماره ۳ - ( ۱۰-۱۴۰۱ )
چکیده

مقدمه: شیوع و همه ­گیری کووید-۱۹ به ­عنوان یک بیماری نوپدید، بسیاری از دستاوردهای سلامت را به چالش طلبید. در بیمارستان­ها به عنوان محور فعالیت­های مدیریت ­بحران، تدوین برنامه آمادگی ­بحران بسیار حیاتی است. در این مطالعه به ارزیابی ­آمادگیِ پاسخ­ بیمارستان­های شهر ­خرم ­آباد در بحران­ کووید-۱۹ پرداخته شد.
مواد و روش ­ها: این مطالعه یک پژوهش­ توصیفی­ کاربردی بوده که به صورت مقطعی در تابستان سال­۱۴۰۰ در دو مرحله انجام گرفت.در مرحله ­اول وضعیت ۳ بیمارستان ­دانشگاهی­ خرم ­­آباد بر ­اساس چک­ لیست ­ WHO-EMRO ارزیابی ­آمادگیِ ­پاسخ­ بیمارستان برای مقابله با بیماری­ کووید انجام شد. داده­ ها پس از ثبت در Excel، تحلیل شدند. بر اساس نتایج به دست­ آمده، نقاط ضعف هر بیمارستان استخراج و از طریق پانل ­مدیریتی و مصاحبه ­های ­انفرادی بررسی و در نهایت راهکارهای ­اجرایی ارائه شدند.
یافته­ها: بیمارستان"الف" از نظر حیطه­ های منابع­ انسانی، شناسایی ­سریع و کنترل­ عفونت دارای آمادگی ­نسبی بوده؛ بیمارستان "ب" در حیطه ­های تداوم ­ارائه ­خدمات­، شناسایی ­سریع، ایزولاسیون و مدیریت­ بیماران آمادگی ­نسبی داشت؛ بیمارستان "ج" نیز در حیطه­ های اطلاعات، منابع ­انسانی، شناسایی­ سریع و کنترل­ عفونت آمادگی نسبی داشت؛ در سایر حیطه­ ها دارای آمادگی کامل بودند. دو بیمارستان "ب و ج" در سطح آمادگی کامل و بیمارستان "الف" در مرز آمادگی کامل و میزان آمادگی ­کلی با ۸۱ درصد، در سطح مطلوب برآورد شد.
بحث و نتیجه­ گیری: با توجه به آمادگی مطلوب بیمارستان­های شهر خرم ­آباد در مقابله با بحران اپیدمی کووید-۱۹، بایستی برای مواجهه با بحران­های آینده به آموزش و تخصیص نیروی ­انسانی کافی، تخصیص ­بودجه به برنامه ­های ­آمادگی ­بحران، طراحی ­زنجیره ­تامین ­استاندارد و ارزیابی برنامه­ های ­مدیریت ­بحران توجه بیشتری شود.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به یافته می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Yafteh

Designed & Developed by : Yektaweb