جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای لیگاند مهاری

سعید پیرمرادی، محمد درویش خادم، حامد اسمعیل لشگریان،
دوره ۲۳، شماره ۰ - ( ۸-۱۴۰۰ )
چکیده

مقدمه: همه گیری کووید ۱۹ از زمانی که برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ کشف شد، تأثیر زیادی بر سلامت انسان در سراسر جهان گذاشته است. در حال حاضر روش دارویی و درمانی خاصی برای درمان این بیماری کشف نشده است. از سوی دیگر، التهاب بیش از حد ناشی از ترشح بالای سیتوکین ها در بیماران کووید-۱۹ منجر به عوارض کشنده از جمله نارسایی اندام ها و مرگ می شود. بدین منظور برای درک بهتر پاتوفیزیولوژی این ویروس، دانشمندان سعی دارند از روش‌های مختلفی مانند بررسی برخی داروهای ضد التهابی دردسترس یا ارزیابی In silico ترکیبات بازدارنده به عنوان مهارکننده‌های رسپتور اینترلوکین ۶ (IL-۶R) برای تعدیل بخش‌هایی از سیستم ایمنی استفاده کنند.
مواد و روش ها: در این بررسی پس از طراحی In silico، بین لیگاندهای مهارکننده با IL-۶R داکینگ صورت گرفت. پس از آن، لیگاند مناسب برای سمیت و آلرژی و پیش‌بینی ADME (جذب، توزیع، متابولیسم و دفع) مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: نتایج داکینگ مولکولی نشان داد که بین قسمتهای غیر قطبی ترکیب لیگاند مهاری طراحی شده عمدتا با بخشهایی از پروتئین IL-۶R مشتمل بر آمینواسیدهای  ,Arg۱۱۸ Thr۱۲۰ وser۱۲۲ برهمکنش هیدروژنی صورت گرفته است. همچنین آمینواسیدهای Ser۱۲۲, Arg۱۱۸ Trp۱۱۵, Glu۹۶,Thr۱۲۰, Pro۱۲۱, ,Val۹۳, Pro۹۴,Thr۱۲۵، برهم کنشهای استری را نشان میدهند.
بحث و نتیجه گیری: نتایج داکینگ نشان داد که از بین صد لیگاند مورد بررسی، لیگاند [۰۳] unknown (۲۴) دارای انرژی اتصالی مناسب تری(-۱۱۴,۶۴۸) با IL-۶R نسبت به بقیه لیگاندها دارد و این سطح انرژی بیانگر برهمکنش مطلوب بین این ترکیب مهاری طراحی شده با IL-۶R از طریق آمینو اسیدهایSer۱۲۲, Arg۱۱۸ Trp۱۱۵, Glu۹۶,Thr۱۲۰, Pro۱۲۱, ,Val۹۳, Pro۹۴ وThr۱۲۵ دارد. به منظور اثبات میزان اثر مهاری این لیگاند روی IL-۶R مطالعات بالینی نیاز می باشد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به یافته می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Yafteh

Designed & Developed by : Yektaweb