دوره 22، شماره 2 - ( 6-1399 )                   جلد 22 شماره 2 صفحات 70-52 | برگشت به فهرست نسخه ها

Hoseini R, Hoseini Z. Effects of Physiological Resistance Training on Some Structural and Functional Features of Left Ventricle in Patients with Chronic Heart Failure: a Review Study. yafte 2020; 22 (2) :52-70
حسینی رستگار، حسینی زهرا. مطالعه مروری اثرات فیزیولوژیکی تمرینات مقاومتی بر برخی ویژگی های ساختاری و عملکردی بطن چپ در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی مزمن. مجله علمی پژوهشی یافته. 1399; 22 (2) :52-70

گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران
مقدمه: طی دهه­ های اخیر، فعالیت ورزشی عامل اصلی کنترل­ کننده­ بسیاری از بیماری­ ها عنوان شده است. هدف مطالعه حاضر، مرور اثرات فیزیولوژیکی تمرینات مقاومتی بر برخی ویژگی­های ساختاری و عملکردی بطن چپ در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی مزمن می باشد. در این مطالعه، پژوهش­ های طولی و کارآزمایی­ های بالینی تصادفی که به تأثیر تمرینات مقاومتی بر ویژگی­های ساختاری و عملکردی بطن چپ و ارتباط فعالیت ورزشی با بیماری قلبی-عروقی ­می ­پردازند، بررسی شدند. مطالعات شامل جمعی ت­های گوناگون قومی از جمله مردان و زنان و چندین گروه سنی (مثلاً نوجوانان، افراد میانسال و سالمندان) بود. مطالعه حاضر با جستجو در پایگاه ­های PubMed، Medline، Irandoc، SID، Google Scholar و Magiran صورت گرفت. پس از مطالعه 150 چکیده، 83 مقاله مرتبط برای بررسی انتخاب شدند. بر اساس نتایج مطالعات، تمرینات مقاومتی همسو با تغییرات ساختاری و عملکردی در بطن چپ متناسب با تغییرات ژنی، زمینه را برای بهبود کارآیی عملکرد قلب فراهم می­کند. بنابراین، مطالعه مروری حاضر از این دیدگاه حمایت می­کند که انجام تمرینات مقاومتی با رعایت ملاحظات خاص را می­توان به عنوان راهکار پیشگیرانه به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی مزمن توصیه نمود.
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: قلب و عروق
دریافت: 1398/11/1 | پذیرش: 1399/3/13 | انتشار: 1399/6/24